رییس شبکه دامپزشکی نطنز:

بهسازی کشتارگاه نطنز مطالبه دامپزشکی است

رئیس شبکه دامپزشکی نطنز ضمن اشاره به امحای بیش از ۵۰۰۰ کیلوگرم گوشت ناسالم توسط دامپزشکی نطنز، گفت: بهسازی کشتارگاه نطنز مطالبه دامپزشکی است.

به گزارش اقتصاد کویر، سیامک رضوان پیش از ظهر امروز در جمع خبرنگاران با اشاره به نشست مشترک شهرداران بادرود و نطنز در خصوص بررسی مشکلات کشتارگاه، اظهار داشت: با توجه به ساختار قدیمی کشتارگاه دام شهرستان نطنز و عدم وجود تجهیزات و امکانات بهداشتی به روز در این کشتارگاه، بهسازی ساختار کشتارگاه و تاسیسات موجود مورد مطالبه این شبکه است.

وی افزود: در بازدید مشترکی که با همراهی دادستان شهرستان نطنز، معاونت سیاسی امنیتی و اجتماعی فرمانداری، شهردار شهر نطنز، روسای شورای اسلامی شهر نطنز و بادرود، رئیس اداره حفاظت محیط زیست و مدیر شبکه بهداشت و درمان شهرستان از کشتارگاه دام شهرستان نطنز صورت گرفت.

حجت‌الاسلام جابر محمدی بصیر، دادستان شهرستان نطنز اظهار داشت: شرایط کشتارگاه دام شهرستان را غیرقابل قبول دانست و تاکید کرد در یک ماه آینده با حضور مسئولان سایر ارگان‌های ذی‌ربط جلسات مشترک تشکیل شود و اقدامات لازم در خصوص ارتقای سطح شرایط بهداشتی کشتارگاه انجام پذیرد.

وی افزود: با توجه به اینکه سلامت عمومی جامعه خط قرمز مسئولان است، دستگاه قضایی در خصوص حفظ حقوق عامه از کوتاهی اجرای وظایف قانونی هیچ نهاد دولتی و خصوصی نمی‌گذرد و با افرادی که بهداشت عمومی جامعه را به خطر بیندازند، برخورد قانونی خواهد کرد.

هنرمندی، معاون امنیتی سیاسی و اجتماعی فرمانداری شهرستان نطنز نیز بیان کرد: با توجه به اینکه این کشتارگاه تنها کشتارگاه دام شهرستان نطنز بوده و گوشت قرمز شهرستان نطنز را تامین می‌کند باید شهرداری‌های نطنز، بادرود، خالدآباد و طرق‌رود با محوریت و مدیریت شهرداری نطنز در راستای اعتلای شرایط بهداشتی کشتارگاه اقدامات لازم را صورت دهند.

رئیس شبکه دامپزشکی نطنز نیز در این نشست، اظهار داشت: هر چند متولیان امر در سال‌های اخیر اقداماتی برای اصلاح و بهبود وضعیت کشتارگاه دام انجام داده‌اند، لیکن این کشتارگاه برای رسیدن به شرایط ایده‌آل نسبی، همت جهادی مسئولین شهرستانی را طلب می‌کند.

سیامک رضوان عنوان کرد: در هشت ماهه سال جاری تاکنون تعداد ۱۲ هزار و ۵۲۲ راس دام سبک، ۵۲۵ راس دام سنگین، پنج نفر شتر و ۳۹ قطعه شترمرغ در کشتارگاه دام شهرستان نطنز تحت نظارت بهداشتی و شرعی کشتار شده است که مقدار پنج هزار و ۴۶۷ کیلوگرم لاشه، امعاء و احشا ناسالم و غیرقابل مصرف با نظارت مسئول فنی-بهداشتی مستقر در کشتارگاه، از چرخه مصرف انسانی حذف شده است.