خواص منحصربفرد اسانس گل محمدی
اسانس گل محمدی از طبیعی معتدل برخوردار است که در دمای بالا به صورت مایع و در دمای پایین متبلور می شود.
برای تولید یک قطره از این اسانس حجم بسیار زیادی از گل محمدی مورد تقطیر قرار می گیرد
همین امر سبب ارزش و قیمت بالای این محصول می باشد.
کیفیت اسانس استخراج شده به نوع گل کشت شده و شرایط آب و هوایی آن ، جمع آوری گیاه و نوع تقطیر و استخراج آن بستگی دارد.
مهم ترین خواص اسانس گل محمدی
از سری خواص و فواید اسانس گل محمدی می توان از تاثیر آن برای درمان افسردگی،استرس، سردرد های مزمن و بی خوابی به واسطه کاهش فشار خون و متعادل کردن هرمون ها نام برد.
همچنین سبب تقویت گردش خون شده و سلامت قلب را افزایش میدهد
عطر و بوی خالص آن به روح آدمی زندگی و طراوت می بخشد، باعث آرامش اعصاب شده و حس نشاط و شادابی را به انسان القا می کند.
اسانس خوراکی گل محمدی
اسانس خوراکی گل محمدی به دلیل عطر خوش در صنایع غذایی جهت تولید کیک و شیرینی و محصولات دیگر استفاده می شود .
یکی از پر کاربرد ترین مواد اولیه در صنعت عطر سازی اسانس گل محمدی می باشد
با توجه به این فواید صنایع عطرسازی به خوبی می دانند که اسانس گل محمدی به عنوان یکی از بهترین اسانس های گیاهی برای تولید عطر، گزینه ی بسیار مناسبی خواهد بود.
گلهای سرخ (محمدی) هزاران سال است که مورد توجه بسیاری از افراد در سرتاسر جهان قرار گرفته است و نماد عشق و زیباییست.
ارسال دیدگاه
مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0